BPV-Westerheide

Welkom bij Buurtvereniging “De Westerheide” in Laren

Missie
De Buurt Preventie Vereniging (BPV) ondersteunt het proces van bewustwording en betrokkenheid van de bewoners van De Westerheide met de focus op veiligheid en leefbaarheid van onze woonomgeving. Het bestuur draagt zorg voor informatie, advisering, communicatie richting buurtbewoners, voert overleg en komt op voor belangen van buurt richting overheden en andere instanties. Samen met o.a. de gemeente of politie wordt gewerkt aan effectieve communicatie, relevante voorlichting en een gezamenlijke betrokkenheid van de buurt/leden ter voorkoming van schade door onveiligheid, criminaliteit en omgevingsaanpassingen.

Nieuw in de buurt? Klik hier om u voor het lidmaatschap op te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *